2020-06-10 Användarforum Formulärhantering

Presentationsmaterial                  

 

Mentimeter                                       

 

Minnesanteckningar

Ett riktigt höjdarforum med demonstration av Västerbottens Covid-19 enkät för vårdpersonalen och ett test av diskussion i mindre grupper. Dessvärre kom ljudet inte med i inspelningen så ni får hålla tillgodo med en tyst inspelning alternativt att kika igenom presentationsmaterialet ovan.

Agenda 10 juni

Hur hanterar ni icke vårdande enheter? Tjänsten bygger på medarbetaruppdrag, vilket bygger på att det måste vara en vårdande enhet. Vi har flera enheter som inte är vårdande, där vi ser att de har nytta av tjänsten. Hur hanterar andra regioner icke vårdande enheter?

Covid-19 enkät för vårdpersonal. Region Västerbotten demonstrerar sin rykande färska lösning!

”Erbjuden e-tjänst” = öppet formulär. Formuläret publiceras till målgrupp, inte enskild invånare

Paketutskick - Vi har ännu inte jobbat vidare med funktionen Paketutskick. Har du någon tanke på hur vårdpersonalen önskar bearbeta svaren som kommer in? Vi gissar att man önskar grafer och att kunna se utveckling över tid etc. Denna typ av funktioner finns i dagsläget inte och är inte så kallad ”avsedd användning”. Men jag är jättenyfiken på att höra mer om hur verksamheterna ser på funktionen samt framför allt hur man ser på uppföljningen av Paketutskick. Låt oss ta upp diskussionen i mindre grupper på kommande Användarforum.

Kommande datum, onsdagar kl 10.00-11.30

  • 26 augusti

  • 16 september

  • 21 oktober

  • 18 november

  • 16 december

Varmt välkomna!

 

Länk till inspelningen

https://vimeo.com/433959771

Innehåll, inspelning

Dessvärre kom inte ljudet med denna gång. Kika igenom presentationen till vänster, och så hoppas vi att Västerbotten vill demonstrera sin Covid-19 enkät för vårdpersonalen i höst igen!