Kontaktkortsadmin (KKA) - manual och riktlinjer

I det administrativa verktyget Kontaktkortsadmin kan du som administratör registrera kompletterande information om din mottagning/ dina mottagningar.
Innehållet visas sedan på 
mottagningens kontaktkort på https://www.1177.se/hitta-vard/ .

Här finner du instruktioner för hur du går tillväga när du ska redigera den kompletterande informationen med utbudsinformation och externa e-tjänster på din eller dina mottagningars kontaktkort.

Viktigt

Då information, design och funktioner kontinuerligt förändras i Kontaktkortsadmin lämpar sig inte "Kontaktkortsadmin (KKA) - manual och riktlinjer" för utskrift.
Spara länken Öppen info: Hitta och jämför vård Home i dina favoriter i din webbläsare så att du enkelt kan nå informationen när du behöver den.

Relaterade länkar:

Inloggning till Kontaktkortsadmin - 1177 Vårdguiden

Startsidan Hitta och jämför vård - 1177 Vårdguiden

Kontaktkortsadmin (innehåll)

The selected root page could not be found.

Synpunkter på innehållet/materialet?

Om du har synpunkter på innehållet/materialet i denna wiki gällande Hitta och jämför vård - Skicka dina synpunkter till Hitta och jämför vårds förvaltning.

Var tydlig med att skriva att det gäller "Hitta och jämför vårds dokumentaition" och vilken sida/sektion/information som är otydlig och ge gärna ert förslag på förbättring.

E-post: support@inera.se

Gäller ditt ärende felaktigheter/incidenter i tjänsten Hitta och jämför vård. Följ instruktionerna som finns under fliken SUPPORT!