2017-02-14 Release 4.0, sprintdemo 2

Minnesanteckningar

Hej alla!
Tack för ett härligt möte igår!! Det ska bli spännande att gå in och testa den nya funktionaliteten som vi fick se. Jag skickar med mina korta minnesanteckningar, samt länkar till presentationen, inspelningen av demon samt till en enkät som ni jättegärna får fylla i. Allt detta material ligger på Projektplatsen som heter ”Formulärtjänsten inom 1177”, https://service.projectplace.com/#project/1044170223. Meddela mig om ni inte har åtkomst till den.

Minnesanteckningar
  • Observera att endast Provisio-integration ska arbeta i ”gamla” formulärtjänsten
  • Kollapsfunktionen i ”Skapa” fungerar för både ”gamla” och ”nya” formulärtjänsten
  • Formulärmallar från ”gamla” formulärtjänsten kan konverteras till ”nya” formulärtjänsten via backend. Förvaltningen återkommer med mer information om hur vi praktiskt löser detta!
  • Status om invånarens inloggning till 1177 syns i både ”gamla” och ”nya” formulärtjänsten. Dock stämmer inte informationstexten helt avseende ”gamla Formulärtjänsten". Å andra sidan skickas inga formulär för Provisio ut från fristående formulärtjänsten så det bör inte vara något problem
  • Gå gärna in på enkäten - där är vi mycket tacksamma om ni vill ange er prio på kommande funktionalitet, samt lämna era önskemål om innehåll/utseende på ”Startsidan"
Vår-lika hälsningar från Förvaltningsteamet!

Länk till enkät och utvärdering

https://sv.surveymonkey.com/r/5PF8WRJ

Presentationsmaterial

Formulär_4_0 Sprintdemo 2 - 2017-02-14.pdf

Länk till inspelningen

Lösenord till inspelningen på Vimeo: 
Formular1177