Jämförda versioner

Nyckel

  • Dessa rader lades till.
  • Denna rad togs bort.
  • Formateringen ändrades.

...

Då 1177:s e-tjänster (nedan kallad e-tjänster) är komplext att hantera både för avsändare och mottagare följer här en extra genomgång för att förklara tänkt upplägg.

...

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning

...

Upplägg

...

Det är enligt reglerna inte tillåtet att lägga tillgänglighetsredogörelsen bakom inloggning. Detta medför att e-tjänsterna måste ha sin på en öppen sida och det blir då för flertalet 1177.se.

På översta nivån (samlingsstartsida) finns information om 1177 ur tillgänglighetshänseende det vill säga att det är olika tekniska lösningar och att det därför behövs olika tillgänglighetsredogörelser. Jämför denna sida med : https://www.1177.se/Stockholm/riktlinjer-och-material/om-varumarket/Varumarkesmanual/ Varumärkesmanual 1177.

Enligt lagen skall en invånare kunna anmäla om hen har problem med åtkomst till tjänsten. Denna åtkomst kan endera göras per tjänst/e-tjänst eller som en generisk funktion för alla funktioner om formuläret kan skapa ärenden på ett för tjänsterna bra sätt. Om det inte fungerar får varje tjänst ha sin egen anmälan på respektive sida.

Varje e-tjänst och 1177.se har sin egen tillgänglighetsredogörelse och denna nivå skall jämföras med sidan denna typ av typen Sida sida i vårt exempel. För 1177.se innebär att den sida som finns idag: 1177.se tillgänglighetsredogörelse får en ny placering i strukturen. Varje tjänst länkar till redogörelsen från sin sidfot och länken går direkt till tjänstens redogörelse (inte till samlingssidan).

...