UX-ramverket

Vi bidrar till att utveckla framtidens välfärd med design som är enkel, inkluderande, förtroendeingivande och framåtblickande.

UX-ramverket är grunden för den design och de gränssnitt som skapas på Inera. En stor del är vårt designsystem som finns tillgängligt för både dig som är designer och dig som är utvecklare. Det innehåller även resurser, verktyg och vägledning för att skapa användarvänliga tjänster.

Vi har en beprövad metodik och ett starkt designsystem som uppfyller höga krav på tillgänglighet och användbarhet enligt EU-direktiv. UX-ramverket gör det möjligt att effektivt skapa UI-skisser och prototyper som sedan kan omvandlas till kod tack vare våra komponentbibliotek.


När du är ny

Är du ny på Inera eller behöver en introduktion till UX-ramverket? Börja här!


Designsystem

Är du designer/utvecklare? I vårt designsystem hittar du komponenter och riktlinjer.


Kontakt

Vill du komma i kontakt med UX-ramverket? Här hittar du kontaktuppgifter.

 

UX-ramverket på 5 minuter

Återkoppling

Har du synpunkter på innehållet, vill bidra eller saknar något: https://inera.atlassian.net/wiki/spaces/USI/pages/64947171

 


 

Vi hoppas att du kommer att uppskatta fördelarna med UX-ramverket och att du med detta kommer att leverera högkvalitativa och användarvänliga användargränssnitt på ett snabbt och effektivt sätt. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och hjälpa er att uppnå dina mål!

UX-teamet
Inera