Komma igång

Välkommen! I denna sektion får du som är ny den information du behöver för att komma igång med UX på Inera. Det är också här du kan fråga om access till användbara verktyg och även svara på frågor i vår UX-certifiering, som hjälper dig bedöma hur väl du tagit till dig av innehållet på dessa sidor.

Vi rekommenderar att du börjar läsa igenom informationen i detta avsnitt, innan du tar dig an nästa, som innehåller mer praktisk information om https://inera.atlassian.net/wiki/spaces/USI/pages/210377983.


Innehåll:

Steg vi går igenom när du kommer som konsult eller nyanställd till Inera för att du skall få en bra introduktion och grundkunskap.

För att arbeta med UX på Inera finns det ett antal system som är bra att ha tillgång till, här kan du be om tillgång till dessa.

Inera bygger sedan många år tillbaka många olika webbtjänster. Här kan du lära känna Ineras varumärken och tjänsterna vi utvecklar.

När du har läst igenom materialet i UX-ramverket är det dags för certifiering, för att stämma av att du vet det viktigaste om UX på Inera.

I vår FAQ har vi samlat vanliga frågor och svar. Kanske finns svaret på just det du undrar här.