Jämförda versioner

Nyckel

  • Dessa rader lades till.
  • Denna rad togs bort.
  • Formateringen ändrades.

Innehåll:

Innehållsförteckning

...

En övergripande princip i Målbild 1177 /länk till målbilden på inera,se/ är att 1177 ska vara till för alla. Det ska finnas lättillgängliga och tydliga råd och rekommendationer på generell nivå, men de bör också gå att individanpassa när det är möjligt. Den som vill kontakta vården eller utföra vårdärenden själv via 1177.se ska inte behöva förstå vårdens organisation för att hitta eller göra rätt. 1177 ska utgå från individens unika behov och situation.

...

Det ska vara lätt att se de senaste uppgifterna om mig själv – utan att jag behöver veta hur vården är organiserad

...

Idag utgår den inloggade delen av 1177.se till stor del från vårdens organisation. I många fall behöver invånaren första välja en vårdenhet för att sedan ta del av en digital tjänst. Följande är en sammanfattning av hur användare i Västra götalandsregionen svarat på frågor om hur 1177 fungerar idag:

...

Både öppet och inloggat läge i 1177.se behöver vara enkla och självklara att använda via mobiltelefonen. För den som har många vårdkontakter blir det allt viktigare att snabbt kunna se till exempel mätvärden eller få provsvar via mobilen. Utvecklingen av ett sammanhållet 1177.se bör ha “mobile first” som utgångspunkt.

Det ska vara lätt att hitta rätt – både i vården och på sajten 1177.se

...

...

Ett känt problem är att sökfunktionen hittills fungerat olika i det inloggade läget respektive i det öppna läget på 1177.se. Det gör till exempel att sökträffarna ser olika ut beroende på var på sajten man är när man söker en mottagning eller vårdenhet.

Det pågår ett arbete för att skapa en enhetlig enhetskatalog som hämtar information om en vårdenhet direkt från HSA-katalogen i första hand.

...