Manualer och checklistor

Här finns olika manualer och checklistor för Pascal samlade.

 

 

Pascal handbok

Handboken är framtagen för användare som en fördjupning och utbildning i verktyget.

Varje funktion i Pascal har ett eget kapitel. När nya funktioner införs i Pascal, uppdateras även handboken. Det finns även en länk till handboken i den blåa menyn högst upp i Pascal.

  Arkiv Ändrad

PDF-fil Pascal Handbok.pdf

apr. 13, 2023 by Karen Kylberg

 

Snabbstartsguide Pascal

Snabbstartsguiden är riktad till användare som ska använda Pascal för första gången. Snabbstartsguiden finns även tillgänglig i menyn längst ner i Pascal.

  Arkiv Ändrad

PDF-fil Snabbstartsguide Pascal.pdf

jan. 10, 2022 by Hanna Boreklev

 

Checklista Pascal

Checklista Pascal ska vara en hjälp till införandeansvariga i region, kommun och privata vårdgivare för att möjliggöra tillgång till Pascal.

  Arkiv Ändrad

PDF-fil Checklista Pascal.pdf

nov. 18, 2022 by Karen Kylberg

 

Checklista Pascal med uthoppslösning

Checklista Pascal med uthoppslösning ska vara en hjälp vid integrering av Pascal till andra vårdsystem, t.ex. journalsystem, hos olika vårdgivare. Här beskrivs det som måste göras och delar som är valbara samt var du hittar mer information.

  Arkiv Ändrad

PDF-fil Checklista Pascal med uthoppslösning.pdf

juni 15, 2021 by Nordgren Ronny

 

Mät prestanda i Pascal

Du har möjlighet att mäta prestandan i Pascal. Det är en hjälp för den lokala supporten om en användare upplever tröghet i Pascal. Hur du går tillväga kan du läsa mer om här >>.

 

Ta fram sessions-id

Sessionsdata används som hjälp vid en felanmälan/utredning i Pascal. Du kan skicka ett sessions-id till den nationella Pascal supporten. Du hittar en beskrivning över hur du tar fram ett sessions-id här >>.