2017-11-28 Releasedemo FRM_R17.05

Länk till enkät och utvärdering

https://sv.surveymonkey.com/r/8TWR7Q2

Presentationsmaterial

Länk till inspelningen

Minnesanteckningar

Hej alla!

Tack för ert alltid så aktiva deltagande på gårdagens releasedemo av Formulär! Det är årets femte och sista release. Jag skrev så här efter förra demon i september, men det tål att upprepas:

Det är såå inspirerande att jobba i denna tjänst som har så aktiva användare. Den mesta av funktionaliteten som finns idag kommer från våra sprintdemonstrationer där ni är aktiva och framför era önskemål. Det är ni som bygger upp och utformar Formulär!

Idag tittade vi på den nya funktionen för att jobba från sin ”Kopplade enhet”. Hittills har vårdpersonalen endast kunnat jobba från enheten där de har sitt juridiska medarbetaruppdrag enligt HSA-katalogen, ofta ett verksamhetsområde. Men från och med releasen idag kan de alltså jobba även från verksamhetsområdets ”Kopplade enheter”, vilket gör att både vårdpersonal och invånare bättre kommer att känna igen namnet på enheten.

Vi gjorde även en tillbakablick på vad som hänt under året. Det är med glädje vi kan se att vi är många många fler personer inblandade i tjänsten nu, vi har fått in väldigt många funktioner under året och många har gått utbildning. Titta gärna igenom presentationen igen, den ligger på vår öppna wiki som ju också är ny för året. ☺

Allt material från den inspelade demon ligger här: 2017-11-28 Releasedemo FRM_R17.05

Fyll gärna i enkäten där ni kan lämna synpunkter, idéer, önskemål: https://sv.surveymonkey.com/r/8TWR7Q2 

Jag passar på att önska er alla en riktigt God jul och Gott Nytt År!


Vänliga hälsningar,

Förvaltningsteamet

gm Jenny