SUPPORT

Om du inte hittar den information du söker efter här på "Öppen info: Hitta och jämför vård", så kan du kontakta Inera Support för vidare felhantering.

Incidenter ska alltid rapporteras in till Inera Support så fort ni har felsökt enligt nedan!

 1. HSA-id på enhet/funktion eller person som felanmälan avser
   

 2. Namn på enhet/funktion eller person som felanmälan avser
   

 3. Vad har du gjort för att felsöka i ärendet?

  1. Har det fungerat tidigare (vid kännedom)?

  2. När slutade det att fungera?

  3. Har du provat på annan dator/telefon/platta - resultat?

  4. Vilken/vilka webbläsare har dina problem uppstått i? (testa gärna om möjligt, om problemet uppstår i flera (Internet Explorer, Google Chrome etc.)

  5. Har det gjorts någon förändring hos er (landsting/region) som kan påverka (inställningar/uppdateringar i programvaror etc.)
    

 4. Bifoga alltid med bilder (skärmklipp) som förklarar ditt ärende närmare och beskriv så tydligt du kan för att vi ska kunna felsöka vidare.
   

 5. Skriv alltid i ämnesraden i mejlet, att ditt ärende handlar om Hitta och jämför vård!

 • Exempel på ämnesrad: "Hur gör jag för att ändra min URL på kontaktkortet? / Hitta och jämför vård"

OBS! Innan du skickar in ditt ärende vill vi att du testar dina steg ovan en sista gång - samt svarar på alla frågor!Var vänlig kontakta Inera Support via följande länk:
Aktuell driftinformation

Här kan du se om Hitta och jämför vård har någon driftstörning eller pågående servicefönster.

Vi rekommenderar dig som är administratör eller liknande på kontaktkorten på 1177.se att du prenumererar på Ineras information om driftstatus och servicefönster.

 • Via prenumerationstjänsten får du information om driftsrelaterade prio 1:or och servicefönster som har påverkan på Hitta och jämför vård/1177

 • Information om driftstatus skickas ut via e-post och sms och information om servicefönster skickas endast ut via e-post.

Inera Support hanterar alla Hitta och jämför vårds ärenden som första linjen support och fördelar därefter vid behov ärenden till förvaltningen och till applikationsförvaltare (leverantör) för vidare felsökning. Synpunkter på innehållet/materialet på denna wiki

Om du har synpunkter på innehållet/materialet i denna wiki gällande Hitta och jämför vård - Gå in på Ineras hemsida och felanmäl innehållet så ändrar vi på förvaltningen på dokumentationen vid behov.

Länk till formulär på Inera: 

Var tydlig med att skriva att det gäller "Hitta och jämför vårds dokumentaition" och vilken sida/sektion/information som är otydlig och ge gärna ert förslag på förbättring.

Gäller ditt ärende felaktigheter/incidenter i tjänsten Hitta och jämför vård:

 • Titta här till vänster och följ instruktionerna.